Mathias Mathiesen

Udvandrede fra Ringsted til Stenbroen, men måtte vende om på halvvejen, grundet kærlighed og kildevand. Har igennem tiden prøvet lidt af hvert, som da jeg var Indianer i Afrika og en årrække gjorde ”vi” oplandet usikkert, som sørøvere i Jystrup krigshavn. Faldt lidt til ro, da jeg blev uddannet som grafisk designer. Sideløbende arbejdede jeg i fritiden og professionelt med unge som andre synes er tunge, - indtil videre de sidste 14 år.

Fritiden består af for lidt tid og for mange spændende ting… derud over holder jeg af at bruge tid sammen med min lille familie. Pas på taxa-røven og de høje paneler!

Email: mjm@it.dk
Telefon: 25230404

Asger Granquist-Hjordt

Da jeg første gang i '92 stak fingerne i den digitale malerbøtte, og fandt ud at de ikke blev beskidte, var jeg solgt. Siden har jeg brugt meget tid med Photoshop både som job, først bureau, nu som underviser, og i min fritid, hvor jeg jo mener jeg kan tage billeder.

En god del af det sidste går med at lege far for mine børn, og alt hva' der er digitalt, må det være lyd, film eller billeder Hold hovedet højt, men husk at kigge ned en gang imellem, så du kan se om du træder nogen over tæerne på din vej!

Email: chaoschrist@kvalme.dk
Telefon: 20739499